10 Nisan 2011 Pazar

Bilgisayarın Oyunu Çalıştırır mı Öğren



Bilgisayarımız eğer süper değilse bu soru her zaman içimizde mevcuttur."Bilgisayarım bu oyunu çalıştırır mı?" Her oyun alışımızda merakla bekler ve eğer kasma problemi olursa pişmanlık duyarız. Ama artık bu sorunuza cevap bulabileceksiniz...
Bu sorunuza çözüm bulabilmenin üç yolu var. ilki internetten o oyunun sistem gereksinimlerine bakıp kendinizinkiyle karşılaştırmaktır ancak bu yol hem uğraştırıcı hemde kesin bir çözüm değil. Size tavsiyem bu yolu kullanmanız değildir. 

 Siteye Gitmek İçin Tıkla


 Can You Run It'e Gitmek İçin Tıkla
Can You Run İt ile çok kolay bir şekilde oyun tahlili yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan sayfada üst tarafa aradığınız oyunu girebilir veya alt taraftan istediğiniz oyunu seçip "CAN YOU RUN IT" tuşuna basıyoruz. Yalnız bu sitede tarayıcı önemli. Tarayıcınızın Firefox veya İnternet Explorer olması gerekiyor. YouGamers da böyle bir şey yok serbestsiniz. Can You Run İt'de kısa bir analiz yaparak bize sonuçları veriyor. Ayrıca birim birim yani CPU, Video Card gibi farklı farklı bölümlerde her birinin yeterliliğini görebiliyoruz.

İşte bu yöntemler sayesinde bilgisayarınıza uygun oyunları seçebilir ve paranızı boşa harcayarak moral bozukluğu yaşamazsınız.

Mustafa Salih Oğuz

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © MSOTech | Teknoloji Adına Herşeyden Biraz

Google+

Design by Anders Noren